Nu doar echipamente, solutii!

Sisteme de securitate efractie, control acces si supraveghere video


      Industria supravegherii video si a sistemelor de securitate este in plina schimbare. Avansul tehnologic al ultimilor ani a marit accesibilitatea sistemelor de supraveghere, facand viabile solutii ce in trecut erau disponibile doar pentru mari companii.

Punem la dispozitie clientilor tehnologii de ultima generatie, de la solutii pentru securitate si supravegherea locuintei pentru persoane fizice si familii, pana la sisteme hibride complexe pentru monitorizarea spatiilor publice si a sediilor de mari companii.

Executam atat lucrari CCTV cat si sisteme de camere IP, in functie de nevoile si specificatiile clientului. Oferim o gama larga de DVR-uri si NVR-uri de la 4 pana la 64 de canale cu sisteme integrate pentru vizualizare "remote" de pe orice dizpozitiv cu conexiune la internet prin intermediul unor aplicatii cu interfete usor de folosit, chiar si de o persoana fara cunostinte IT.


      Pe langa sistemele de supraveghere video, oferim de asemenea o varietate de solutii integrate sau complete pentru control acces si detectie efractie. Acestea cuprind: interfoane, porti automate, usi cu cititoare de cartele, inchidere/deschidere autoamata, centrale anti-efractie si alarme in caz de efractie.

Vezi parteneri