Nu doar echipamente, solutii!

Comercializare si fiscalizare case de marcat


      Comercializam, fiscalizam si oferim contracte de intretinere si mentenanta pentru companii, institutii si persoane fizice autorizate. Produsele noastre provin de la producatori autorizati si respecta toate standardele si normativele in vigoare la nivel national si european.
In pretul casei este inclus costul de fiscalizare, contractul de service pe un an si taxele aferente!


Case de marcat

DP 25

Principalele modificari ale noului model de casa de marcat DP25:tastatura in limba romana; meniu prietenos special reconfigurat; interfete multiple, inclusiv LAN; modem de comunicatie incorporat; PINPAD ready pentru conectare dispozitiv de acceptare carduri bancare marca DATECS


WP 500

Principalele modificari ale noului model de casa de marcat WP500: tastatura in limba romana; meniu prietenos; taste programabile pentru Vanzare directa articole; interfete multiple, inclusiv LAN; modem de comunicatie incorporat; PINPAD ready pentru conectare dispozitiv de acceptare carduri bancare marca DATECS


WP 50

Principalele modificari ale noului model de casa de marcat WP50: tastatura in limba romana; meniu prietenos; interfete multiple; modem de comunicatie incorporat; culori multiple ale carcasei; PINPAD ready pentru conectare dispozitiv de acceptare carduri bancare marca DATECS

Expert SX

Daisy eXpert SX este modelul AVIZAT pentru vanzarea pe piata din Romania conform noii legislatii. Casa de marcat Daisy eXpert SX este echipata cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanta cu serverele ANAF nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive pentru conformitate.


Perfect M

Daisy Perfect M este modelul de casa de marcat stationara AVIZATA pentru Romania conform noii legislatii. Casa de marcat Daisy Perfect M este destinata activitatilor cu volum mediu si mare de bonuri fiscale emise zilnic. Este dotata cu port miniUSB pentru conectare la PC si port pentru conectare cititior coduri de bare sau cantar electronic.


Compact M

Daisy Compact M este un modelul de casa de marcat fiscala cu jurnal electronic, stationara sau mobila, tastatura cu butoane mari , vizibile, cu afisaje client si operator generoase. Casa de marcat Daisy Compact M, este echipata cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanta cu serverele ANAF nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive pentru conformitate.

Compact S

Daisy Compact S este modelul cel mai mic din seria caselor de marcat marca DAISY avizata in conformitate cu noua legislatie. Casa de marcat Daisy Compact S este echipata cu toate dispozitivele necesare pentru conectare la distanta cu serverele ANAF.


Tremol M20

Principalele avantaje ale acestei arhitecturi sunt: Operarea rapidă a AMEF; Pornirea și oprirea cu tasta de la tastatură, precum și oprirea automată in cazul functionarii pe acumulator; Calitate mai bună a imprimării; Interfață USB; Capacitatea SD cardului micro min. 8 GB; Mod de consum redus de energie.


DP 150

Principalele modificari ale noului model de casa de marcat DP150: tastatura in limba romana; meniu prietenos special reconfigurat; interfete multiple, inclusiv LAN; modem de comunicatie incorporat; PINPAD ready pentru conectare dispozitiv de acceptare carduri bancare marca DATECS

parteneri