Contactati-ne
       Tel/Fax: 0268428677 / 0788595572
                
Autentificare  \/ 
Înregistrare  \/ 

Coş de cumpărături0

SISTEM DE APEL MEDICAL »NURSE CALL »

Relatia umana dintre personalul medical si pacienti devine tot mai personalizata, iar tehnica moderna de comunicatie face ca aceasta relatie sa devina tot mai eficienta in termeni medicali cu beneficii mult mai mari pentru pacienti.

      In acest context dotarea unui spital sau centru de ingrijire medicala cu un sistem de comunicare pacient-personal medical, este o necesitate de necontestat. Limitele, de cele mai multe ori, sunt bugetele reduse sau insuficiente. Sistemele din import au preturi prohibitive.

      Noi am dezvoltat un sistem inovativ, autohton, mai ieftin, care are un concept modular si care se poate aplica in toate tipurile de spitale ( mici, medii, mari).
      Sistemul se bazeza pe comunicarea dintre fiecare pat al bolnavului si punctul de supraveghere, dand informatii precise, textual, pe un afisaj , despre locatia exacta a pacientului (a patului), si memorand timpul la care s-a facut apelul.

      Deasupra salonului din care s-a facut apelul o lampa stroboscopica indica locul de unde s-a facut apelul. Sistemul prin softul incorporat permite o varietate de facilitati, printe care:
      - analiza pe timp de raspuns,
      - analiza pe personalul medical indivdualizat care a raspuns apelului, etc.

       In urma acestor analize se pot face strategii si optimizari pe timp de raspuns si eficienta.
       Deasemeni se pot atasa module care sa trimita SMS-uri pe telefoane mobile la persoanele implicate ierarhic superior.

      Sistemul este functional si implementat la un spital din Brasov cu peste 150 de paturi, organizat pe sectii si pavilioane.

      Va asteptam sa ne cautati. Va vom oferi informatii / analiza / proiect de implemantare / executie / mentenanta.